Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Temperatures cap amunt amb ambient càlid aquest divendres

ÚLTIMA HORA

Desallotgen un edifici de Badalona per un resident electrocutat

El nou episodi d’El Ministerio del Tiempo’ podria fer referència a la situació política actual de Catalunya

«Ser independiente nunca ha estado bien visto en este país», és la frase de l’episodi titulat ‘Tiempo de censura’ que ha tingut diverses reaccions a les xarxes socials
Imatge promocional T3 'El ministerio del tiempo' de TVE | CEDIDA

 

Ahir dilluns, 18 de setembre, es va estrenar la segona entrega de la tercera temporada de la sèrie de més èxit de TVE ‘El ministerio del tiempo’. El nou episodi titulat ‘Tiempo de censura’ era un com un homenatge al cineasta Luis Buñuel i feia referència al concepte de llibertat. La nova temporada va arribar a les xifres de gairebé 1,7 milions d’espectadors. Però els telespectadors no van passar per alt el diàleg entre els dos personatges Irene i Salvador. En l’escena ella li diu «Ser independent no està ben vist en aquest país», la qual cosa va causar ràpidament reacció a les xarxes socials. 

 

Diversos usuaris de Twitter ho vinculen amb la situació política actual que viu Catalunya. Cal destacar que cada vegada les tensions són més fortes entre el govern espanyol i el govern de la Generalitat. Sembla a ser que cap dels dos afluixa la seva postura de cara al 1 d’octubre. Cada vegada més és mira amb detall tot el que faci esmena amb el referèndum. «Ser independent mai ha estat ben vist en aquest país... si això no és un zasca al Govern en RTVE, jo ja no sé», és algun dels comentaris que ha rebut el nou episodi. En resposta, el seu creador Javier Olivares ha intervingut dient que, «El concepte ‘ser independent’ és MOLT anterior al conflicte català. No us tireu a la piscina que no hi ha aigua».