Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La nova col·lecció de Primavera de Primark arriba plena de piquets

Els han afegit a tot tipus de peces
Primark | Cedida

 

Les novetats de Primark, molt sovint, arrasen només posar-se a la venda. I així ho ha tornat a fer la cadena irlandesa, que ha tret tot tipus de roba inspirada en el que serà la tendència d'aquesta propera primavera: els piquets. Amb l'arribada del bon temps ve de gust portar roba més lleugera i alegre i a Primark són uns grans experts a saber el que la gent prefereix. És per això que ja s'han avançat a la temporada per començar a treure nous dissenys que segur que agradaran molt.

Protagonisme dels piquets

Primark aposta per peces de tot tipus amb aquest estampat. Faldilles, vestits, samarretes, pantalons, fins i tot conjunts de samarreta i pantalons exactament amb el mateix disseny. La veritat és que és una tendència que promet arrasar. Aporta un toc informal i clàssic alhora i combinat amb peces de diferent tipus podem aconseguir un resultat o un altre totalment diferent. Primark se centra principalment en roba fosca amb pics de tons més clars, per exemple peces negres amb taques blanques.

 

Samarreta i pantalons amb l'estampat. | Primark

 

No obstant això, no es queda aquí la cosa. Tot i que pugui semblar semblar difícil, Primark ha demostrat que els piquets són un tipus d'estampat que es pot combinar amb un altre, fins i tot en la mateixa peça. Així, per exemple, ha posat a la venda una samarreta que combina un fons negre amb taques blanques amb uns estampats molt florals i colorits.

 

Un disseny de Primark. | Primark

 

Les jaquetes tampoc es queden fora de la nova tendència a la qual la marca vol treure el màxim partit. En aquest cas han tret al mercat una peça una mica més discreta però que té els piquets com a protagonistes. Es tracta d'una jaqueta blava amb rodones també en tons blaus però una mica més fosques.

 

La jaqueta de Primark | Primark