Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La nova col·lecció de Primavera de Primark arriba plena de piquets

Els han afegit a tot tipus de peces
Primark | Cedida

 

Les novetats de Primark, molt sovint, arrasen només posar-se a la venda. I així ho ha tornat a fer la cadena irlandesa, que ha tret tot tipus de roba inspirada en el que serà la tendència d'aquesta propera primavera: els piquets. Amb l'arribada del bon temps ve de gust portar roba més lleugera i alegre i a Primark són uns grans experts a saber el que la gent prefereix. És per això que ja s'han avançat a la temporada per començar a treure nous dissenys que segur que agradaran molt.

Protagonisme dels piquets

Primark aposta per peces de tot tipus amb aquest estampat. Faldilles, vestits, samarretes, pantalons, fins i tot conjunts de samarreta i pantalons exactament amb el mateix disseny. La veritat és que és una tendència que promet arrasar. Aporta un toc informal i clàssic alhora i combinat amb peces de diferent tipus podem aconseguir un resultat o un altre totalment diferent. Primark se centra principalment en roba fosca amb pics de tons més clars, per exemple peces negres amb taques blanques.

 

Samarreta i pantalons amb l'estampat. | Primark

 

No obstant això, no es queda aquí la cosa. Tot i que pugui semblar semblar difícil, Primark ha demostrat que els piquets són un tipus d'estampat que es pot combinar amb un altre, fins i tot en la mateixa peça. Així, per exemple, ha posat a la venda una samarreta que combina un fons negre amb taques blanques amb uns estampats molt florals i colorits.

 

Un disseny de Primark. | Primark

 

Les jaquetes tampoc es queden fora de la nova tendència a la qual la marca vol treure el màxim partit. En aquest cas han tret al mercat una peça una mica més discreta però que té els piquets com a protagonistes. Es tracta d'una jaqueta blava amb rodones també en tons blaus però una mica més fosques.

 

La jaqueta de Primark | Primark

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris