rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La nova estafa que la Policia Nacional ha desmentit sobre els xecs regal de Decathlon

Es tracta d'un missatge que circula per WhatsApp

 

La Policia Nacional ha desmentit la promoció que estava circulant per l'aplicació de missatgeria instantània WhatsApp. Al missatge que rebien els usuaris es podia llegir: «Accedeix a Cupó Decathlon de 280 €». Seguidament, es donava un enllaç a través del que s'accedeix a una altra pàgina.

Un establiment de Declathlon a Madrid | Cedida

 


A més, al final del missatge, els creadors de l'estafa informativa afegien: «Ja ens donaràs les gràcies». No obstant això, més que les gràcies, els usuaris probablement els haguessin donat els pitjors insults en saber al que realment estaven accedint.

En un tuit, la policia ha desmentit aquest rumor que circulava, en què més d'un segurament ha caigut. «Pensaves que sembles tot un 'pivonazo' amb la teva nova roba per al gym?», preguntaven intentant treure ferro a l'assumpte. A més afegien: «Sentim comunicar-te que no és una promoció oficial de Decathlon. No piquis. Comprova sempre les ofertes a les webs oficials»

No és la primera estafa que es fa a les xarxes

D'aquesta manera, a més d'informar sobre la falsedat del missatge, també recordaven als usuaris que és important comprovar sempre les ofertes a les webs oficials dels establiments. No es tracta de la primera vegada que sorgeix un d'aquests missatges, ja que altres empreses conegudes han estat les protagonistes d'aquests rumors. L'únic que volen aquestes estafes és aconseguir les dades privades de les persones.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris