Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MIRACLE

Salva la vida per segons en una gran esllavissada a la carretera C-242

El número 155 per la loteria de Nadal esgota existències a Catalunya

A la resta d'Espanya també està arrasant aquest bitllet
El 155, el número més venut a Catalunya | Cedida

 

Si hi ha un número que està en boca de tothom aquests dies és el 155. L'aplicació de l'article constitucional a Catalunya i la suspensió de l'autonomia ha generat una autèntica onada de reaccions polítiques, entre elles la intenció de la Generalitat de declarar la independència si finalment s'aplica. Mentre es decideix el futur de Catalunya, passen les setmanes i s'apropa cada vegada més l'hivern, així que les administracions de loteries s'afanyen per vendre els números de la loteria de Nadal. A Catalunya, segons assenyala 'Huffington Post', és pràcticament impossible comprar un número que acabi en 155, ja que estan tots agafats, tot i que a la resta d'Espanya també està arrasant aquest bitllet. El citat mitjà afegeix que la pluja de milions amb el 00155 s'espera a les següents localitats catalanes: Barcelona, ​​Lloret de Mar i Sort. Altres números que també s'estan venent molt a Catalunya son els que contenen el 1714 o el 11017, data del referèndum.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris