rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

El número premiat amb el tercer premi de 'La Grossa de Sant Jordi' és el 46958

Els premis d'un número no són acumulatius dins d'una mateixa categoria
Alguns bitllets de La Grossa de Sant Jordi | CatalunyaDiari.cat

 

Ja ha sortit el tercer premi de 'La Grossa de Sant Jordi'. En aquesta ocasió, el número agraciat és el 46958 i els afortunats han guanyat 15.000 euros per cada bitllet de 5 euros. El premi s'ha repartit íntegrament a Granollers.

 

 

Es poden arribar a guanyar fins a 3.000 euros per euro jugat i, en cas de no ser un dels beneficiaris, encara et queden dos premis més per intentar-ho, ja que es tracta d'un total de cinc sortejos.

On es pot cobrar el premi

Si ha arribat el teu moment i has de cobrar el premi, hauràs de presentar el bitllet original. Tant les oficines de Caixabank com la seu de la Loteria de Catalunya, situada a la Gran Via 639 de Barcelona, estan a la teva disposició per donar-te els diners.

 

En el cas d'obtenir un premi inferior o igual a 120 euros, podràs recollir els diners als punts de venda habituals, així com quioscos, bars, estancs o llibreries. També et podran donar els diners aquells supermercats catalogats com a punts de distribució de 'La Grossa' que tinguin el terminal instal·lat. Entre aquests es troben grans establiments comercials com el Bonpreu, el Carrefour o el Caprabo.

En què invertiràs el premi?

Està clar que en funció del premi que t'ha tocat pots fer més o menys coses amb aquests diners i sempre hi ha coses prioritàries i d'altres no tan necessàries. En molts dels casos, els afortunats aprofiten per tornar deutes o pagar una part de la hipoteca i quedar-se més tranquils i amb menys preocupacions.

 

D'altres prefereixen viatjar i veure món, donar-se capritxos i experimentar noves aventures. Tanmateix, sempre hi ha qui opta per estalviar i és una bona opció perquè l'esdevenir és imprevisible i tenir uns diners a la guardiola pot significar disposar d'una gran seguretat per tirar endavant i poder confrontar qualsevol problema.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris