Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MIRACLE

Salva la vida per segons en una gran esllavissada a la carretera C-242

Nuria Fergó Chechu Osinalde consoliden la seva relació a les xarxes socials

La seva última publicació junts mostra com de bé estan i com s'estimen

 

 

La cantant Nuria Fergó està experimentant un dels seus millors moments personals gràcies a l'arribada de la qual s'ha convertit en la seva nova parella, Chechu Osinalde, qui no deixa de fer-la somriure i regalar-li alegria i felicitat. Tots dos han consolidat la seva relació fent-ho públic a través de les seves xarxes socials, on se'ls pot veure melosos, compartint moments junts, mentre ho culminen amb boniques paraules amoroses que es dediquen mútuament.

 

«Viure el moment sempre! I el destí et va posar en el meu camí. La lluna, testimoni de la màgia. El temps ens diu que és una bogeria i jo et dic, Chechu, que beneïda bogeria! Vull estar boja avui, matí i sempre! Cert és que el que és bo ve quan no ho busques. Sorpreses que et dóna la vida. Així que a viure i seguir sentint com una boja», li dedicava la cantant. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris