rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Núria Marín, atacada per publicar un vídeo en català: «Són ganes de ‘fotre merda’»

La presentadora catalana de 'Cazamariposas' ha optat per sortir al pas de les crítiques
Núria Marín, al programa de Telecinco 'Cazamariposas'   | Cedida

 

La presentadora de ‘Cazamariposas’, Núria Marín, ha dit prou. L’enrenou va començar quan, amb la intenció de promocionar actes contra el càncer infantil a Lleida i Girona, la presentadora va començar un vídeo a les ‘stories’ d’Instagram en el qual es dirigia a la seva audiència en català.

 

Fins aquí, tot correcte. Els maldecaps, però, van començar a envair a la presentadora quan alguns dels seus seguidors a la xarxa van optar per carregar contra ella i recriminar-li l’ús del català per dirigir-se a ells.

«Estic al·lucinant amb alguns comentaris»

Era la taxativa declaració de Marín per posicionar-se en contra de tots aquells qui optaven per carregar contra ella. «Sembla ser que ha molestat que el vídeo estigués en català», va explicar la presentadora en un altre vídeo en el qual explicava què havia passat.

 

«Tot el temps que porto a Instagram he estat publicant coses en castellà perquè considero que així puc arribar a més gent», va explicar Marín mentre agregava: «El vídeo està en català perquè l’acte que promociono es farà a Lleida».

 

Així mateix, al fil de la reivindicació, aquesta  va tancar la declaració dient: «El català també és una llengua oficial».

 

Núria Marín, responent als atacs que va rebre a les xarxes | Instagram

 

«Si m’amenaceu, no em seguiu»

Marín, finalment, ha demanat als seus crítics que la deixin de seguir. «Els que m'esteu amenaçant amb deixar-me de seguir per haver pujat aquest vídeo en català, us agraeixo que em deixeu de seguir. No vull que em segueixi gent així».

 

Per tancar el vídeo, aquesta ha al·legat que «aquest no és l’espai per fer política» —només promocionava un acte contra el càncer— i ha explicat: «Hem d’arreplegar molts diners per acabar, d’una vegada per totes, amb aquesta merda de malaltia».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris