Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Núria Roca confessa a 'El Hormiguero' que ella i el seu marit tenen una relació oberta

«La fidelitat no és una cosa fonamental en una relació», li van assegurar a Pablo Motos
Núria Roca i la seva parella a 'El Hormiguero' | antena 3

 

En l'últim programa de Pablo Motos, 'El Hormiguero', van acudir com a convidats la presentadora Núria Roca i el seu marit Juan de Val. La parella va ser al programa per parlar dels seus pròxims projectes i novetats professionals, tot i que l'entrevista va acabar girant també al voltant de la seva vida íntima com a parella. Concretament, Nuria i Juan van confessar en directe que ells tenen una relació «de parella oberta» per la qual cosa podrien mantenir relacions sexuals amb altres persones de manera consentida per la parella. «La fidelitat no és una cosa fonamental en una relació», li van assegurar a Pablo Motos.

A més, la presentadora va voler explicar: «Jo sé perfectament la persona que tinc al costat. Una altra cosa és que jo conegui els detalls. Jo vull que la persona que està al meu costat estigui viva i desitgi. Una altra cosa és que no vulgui estar amb mi. Això no ho perdonaria». A més, també s'han atrevit a assegurar que sent una «parella oberta» han realitzat un aprenentatge com a parella: «Hem crescut i ens hem atrevit a confessar-nos coses». Pots veure el vídeo del moment a la pàgina web d'Antena 3.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris