rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Núria Roca ha declarat, en una entrevista a 'El Mundo', que TV3 adoctrina a nens

La presentadora valenciana ha fet les primeres declaracions després que TV3 l'acomiadés
La presentadora valenciana Núria Roca. | CatalunyaDiari.cat

 

La presentadora valenciana Núria Roca ha fet les primeres declaracions sobre l'inesperat acomiadament de TV3, en una entrevista al diari 'El Mundo', on ha assegurat que el seu contracte amb TV3 segueix vigent, però que el seu programa, 'A tota pantalla', ara el portarà una altra presentadora. El que ha sorprès és que la valenciana ataqués contra l'informatiu infantil del Canal Súper 3, 'Info k', reafirmant les paraules del PP: «Hi ha un vídeo viral d'un programa infantil, on es donen directrius per a determinar segons quines coses. Aquí cadascú que jutgi»

Una audiència que no superava el 5%

 

La presentadora acusa l'«independentisme» de ser el culpable del seu acomiadament: «Evidentment han tingut en compte quan no ets de la corda». No obstant, en cap moment ha fet referència a l'audiència que presentava el seu programa on, durant tres hores de durada, no arribava al 5%. Per la seva part, la Corporació Catalana ha assegurat que davant els índexs d'audiència on es demostrava que els teleespectadors escollien TV3 per informar-se del procés, es va decidir transformar la graella, deixant de banda els programes d'entreteniment, «ja que l'actualitat mana». En el seu lloc s'emetien les notícies del 3/24, que «quadruplica» l'audiència que donava el magazín. 

 

En aquest context, i veien que després de set emissions el programa de Núria Roca no superava el 5%, es va optar per cancel·lar-ho i notificar-li a la presentadora a través de burofax. Segons informen des de la cadena pública catalana, el motiu principal pel qual no segueixen comptant amb Roca és perquè no hauria acceptat el canvi de format proposat, negant-se a parlar de política. 

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris