rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada dia al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

Núria Roca defensa les seves paraules sobre l'independentisme i assegura que no vol «entrar en polèmiques»

La presentadora afirma no tenir «cap problema» en deixar clara la seva posició
La polèmica va esclatar després de descobrir-se una dura editorial seva contra l'independentisme | Cedida

 

Després de la polèmica per les dures paraules contra l'independentisme que va pronunciar en una editorial fa uns mesos, Núria Roca ha intentat calmar els ànims ahir a la tarda, al programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio. El passat 28 de febrer, just després de la declaració de Francesc Homs al Tribunal Suprem, la valenciana va acusar el polític i la resta d'independentistes de «representar el paper de víctimes». Roca també va titllar l'independentisme de «farsa», i va assegurar que el ministeri de Justícia «els està facilitant el paper». 

Aquest dimecres, la professional va començar la seva defensa argumentant que «a la ràdio ha fet 800 programes diferents, i cada dia parla d'absolutament tot: de política, de societat, de tribunals...». La valenciana va aprofitar aquestes paraules per recordar la querella que l'exalcaldessa d'Alacant, Sonia Castedo, li va interposar «per dir algunes veritats sobre ella», i que ascendia a 70.000 euros. «El que vull dir és que jo em pronuncio, dic el que penso i, després, que cadascú tregui el que li interessi. I ja està. I el que vulgui, que escolti totes les editorials», va continuar Núria.

 

La presentadora va assegurar que ella «no té cap problema» en deixar clar quina és la seva posició. «Crec que no hi ha cap dubte, però qui vulgui anar més enllà, que busqui i ja està. Jo li ho aclariré amb molt de gust», va dir. Per acabar, la futura presentadora d''A tota pantalla', programa que estrenarà a la tardor, ha volgut allunyar-se de qualsevol polèmica. «El que jo no faré és entrar en polèmiques, perquè desvirtuen, d'alguna forma, no només el treball professional, sinó la il·lusió d'un equip a l'hora de posar en marxa un projecte com aquest», va concloure. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris