rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Núria Roca va criticar durament els independentistes al seu programa de ràdio

La valenciana va titllar l'independentisme de «farsa», però també va assegurar que s'ha de solucionar políticament, no als jutjats
Núria Roca va dir que l'independentisme és una farsa  | RTVE

 

Núria Roca és, sens dubte, el fitxatge estrella de TV3 per a la seva nova temporada. La valenciana presentarà 'A tota pantalla', al canal autonòmic a partir de setembre, però no ho farà exempta de polèmica. I és que l'actual presentadora de 'Fantastic Duo' va llançar una dura editorial contra els independentistes durant un dels seus programes a Melodía FM. Segons 'La Vanguardia', el 28 de febrer passat, just després de la declaració de Francesc Homs al Tribunal Suprem, Roca no va dubtar a dir que l'exdiputat feia un «paper de Jesucrist Superstar cap a la creu, creient-se el seu paper com si fos de veritat». És més, va anar més enllà, i va assegurar que «els independentistes representen el paper de víctimes amb una solvència digna d'Oscar».

Ara bé, Roca no va dedicar dures paraules només als nacionalistes catalans, sinó també al ministeri de Justícia, afirmant que «els està facilitant el paper de víctima, escrivint el guió que més els convé». «No hi ha res que els convingui millor als independentistes que mostrar-se com són perseguits per l'Estat opressor que pretén acabar amb ells. Això s'ha d'arreglar políticament, i no als jutjats», va assegurar. La presentadora va anar més enllà, i no va dubtar en assegurar que l'independentisme és una «farsa». Unes paraules que poden complicar, o no, la seva arribada al canal públic català a la tardor. 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris