rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un grup de nutricionistes se suma al boicot contra ‘La vida azul’ d'Alcampo

La cadena s'estava servint de la publicitat enganyosa per promocionar alguns dels seus productes
Alcampo, en una imatge d'arxiu | cedida

 

 

La publicitat enganyosa que Alcampo està utilitzant en alguns dels seus productes ha fet esclatar les xerxes. De fet, la promoció 'La vida blava', ideada per ajudar als clients a consumir aliments més saludables, ha resultat ser un «engany», tot i que la cadena assegurava que la campanya «ajuda a recuperar el control sobre la salut».

 

Diversos nutricionistes, de fet, han saltat a la palestra. Tal com ha reportat el ‘Huffington Post’, el nutricionista Carlos Ríos —qui porta dies darrere la tasca de la marca— ha optat per penjar diverses imatges i missatges criticant les galetes de xocolata, cereals ensucrats, xocolates, salsitxes i embotits de la qual es serveix la marca per dir que són «bones per la nostra salut».

 

Boicot a la cadena

«La nova línia no fa referència als productes més saludables, sinó a aquells productes que, dins de la seva pròpia categoria, respecten els compromisos de la nostra empresa», aquesta va ser la resposta que Alcampo va donar a Rios. Aquestes, però, no van convèncer al nutricionista, que va tornar a la càrrega. 

 

Amb el hashtag #BoicotAlcampo, Ríos ha volgut contraatacar perquè la gent fos conscient de la publicitat enganyosa de la marca, segons va esmentar l'especialista. El boicot, a més, busca que els usuaris de Twitter comparteixin imatges dels productes erròniament etiquetats amb ‘La vida blava’

 

La resposta d'Alcampo

Alcampo, però, no es va arronsar i va donar la seva rèplica. En aquest context, la cadena va voler respondre a Rios explicant que els productes catalogats per «millorar la salut dels seus clients» s'han etiquetat així perquè «respecten els compromisos de l'empresa i han obtingut la millor puntuació nutricional».

 

Finalment, la marca de supermercats ha explicat que els productes de la campanya han estat seleccionats «a partir d'un algorisme que quantifica la quantitat de greix saturat, sal, sucres i proteïna del producte».

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris