rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Obligada a retornar el premi del Gordo de Nadal de més de 320.000 euros

Una dona de Lugo es va trobar un dècim que va resultar ser premiat i l'han condemnat a tornar el premi a més d'una multa de 1.080 euros per un delicte d'apropiació indeguda
Imatge de recurs d'un dècim de loteria. | Cedida

 

Una dona de Lugo ha estat sentenciada a tornar més de 320.000 euros que va guanyar de la Loteria del Gordo de Nadal de 2014. Rosalia ha estat condemnada per apropiació indeguda. A més de tornar els diners del bitllet premiat, haurà de pagar una multa de 1.080 euros. L'Audiència de Lugo ha desestimat el recurs presentat per l'acusada, ja que una altra persona va denunciar la pèrdua del mateix dècim que ella diu haver comprat.

  

considera que l'acusada va esborrar una inscripció posterior que la legítima propietària

El judici es va celebrar el passat 29 de maig i l'acusada va explicar que havia estat ella la que havia comprat el dècim premiat. Per a la condemna va ser fonamental la prova pericial cal·ligràfica que va comprovar de manera «categòrica» que a la part posterior del bitllet cobrat tenia «una inscripció parcialment esborrada a llapis amb el nom d'Inés». Aquesta lletra es corresponia amb la que va denunciar la pèrdua del bitllet en aquests dies.

 

El dècim va ser premiat amb el primer premi en el sorteig de Nadal, per un import de 400.100. Segons informa 'La Vanguardia', la dona de Lugo «va comprar» el dècim i, a més, assegura que vol «que tot això quedi clar abans de morir». Segons la versió de la Rosalia, ella el va adquirir en l'administració de loteries de les galeries de Santo Domingo i que, com que no quedaven dècims acabats en 13, va decidir comprar un que comencés per aquest.

El citat mitjà explica que la confusió que s'ha produït està provocant grans estralls en la vida de la dona. Ja que ella afirma patir una depressió que li ha fet tancar el bar que tenia per no poder atendre els clients en condicions.

 

A més, assegura que ja ha invertit tots els diners del premi i que retornar la portaria a la ruïna. Rosalía no desisteix de la seva versió i desitja que es faci justícia. Segons ha afirmat està disposada a tot «perquè surti la veritat». «Estic disposada a cridar als quatre vents de la Puerta del Sol» ha afirmat.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris