rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Octavio Aceves assegura que el presentador Jordi González és homosexual

El vident ha explicat que el presentador va mantenir una relació amb Sergi Mateu
Octavio Aceves treu de l'armari Jordi González | Catalunyadiari.cat

 

El pas d'Octavio Aceves per 'Viva la vida' no ha deixat canya dreta. El vident va rebre un fort esbronc de la presentadora, Toñi Moreno, per treure de l'armari al presentador Jordi González, sense respectar la seva privacitat. «Jo al Jordi li tenia molt afecte, perquè quan jo vivia a Barcelona, ell i la seva parella, Sergi Mateu, sortíem junts. Que em demandi, tinc fotos», va comentar al programa quan parlaven de la polèmica que Octavio manté amb Jordi, ja que aquest va predir que el presentador moriria amb 30 anys, fet que no va agradar gens al presentador.

«Ell em va dir amb 23 anys que jo moriria als 30. Després la gent no volia viatjar amb mi als avions», comentava Jordi en to de broma en un vídeo que el programa va mostrar al vident. Després de veure-ho, i de forma incorrecta, Aceves va treure a llum la sexualitat del català, probablement en un intent d'avivar la seva polèmica amb el presentador. No obstant això, Toñi Moreno no va dubtar en retreure-li la seva actitud: «Vull que callis un moment. No estic de broma ara mateix. No et permetré en cap concepte que parlis de la vida privada de ningú, que diguis coses que no pots demostrar i que taquis el seu nom, perquè no t'ho consentiré».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris