rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

EN DIRECTE

Empat tècnic entre Ernest Maragall i Ada Colau a Barcelona

Oli de coco, el 'substitut' de l'oli de palma que venen Mercadona, Carrefour i El Corte Inglés

El producte està cada vegada més demandat
Imatge d'oli de coco | El Español

 

L'oli de coco és cada vegada més popular pels consumidors i Mercadona, Carrefour i El Corte Inglés han volgut pujar al carro i vendre també aquest saludable producte. Alguns apunten que malgrat que té un alt contingut de greixos saturats és el nou 'oli de palma', molt polèmic, ja que ha estat retirat de molts supermercats i també de productes. Pel que fa a l'oli de coco té diversos usos segons 'El Espanyol', i és que es pot usar com a opció saludable per a cuinar o bé com a producte de bellesa, ja que compta amb propietats hidratants i tonificants pel nostre cabell.

Apunten que a Carrefour està triomfant i que es pot comprar per uns deu euros, compta amb un altre format de 225 ml de la marca Cocomi per 6,50 euros que Alcampo ven per 6,17 euros. El Corte Inglés en canvi és el que compta amb més varietats i compta amb la Nat Sanno -a Mercadona per 4,50 euros un pot de 450cc- i Naturgreen, en llocs especialitzats i grans superfícies amb un format similar per uns deu euros. Caldrà veure si es manté tant la demanda i tots els supermercats aposten per ell.

 

Imatge del producte de Naturgreen | Cedida

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris