Olvido Hormigos assegura que no té sexe amb el seu marit perquè «és com el seu germà»

L'exregidora també ha explicat que la seva parella podria haver-la abandonat, però que va decidir quedar-se al seu costat
Olvido Hormigos no té sexe amb el seu marit | Instagram
 

Olvido Hormigos és una dona que, amb qualsevol declaració o gest, aconsegueix captar l'atenció de tots els mitjans. Si fa poc es va anunciar que col·laboraria setmanalment amb la revista 'Interviú', on relatarà les seves experiències sexuals, així com les seves fantasies més amagades, ara ha fet unes sorprenents declaracions en una entrevista concedida a 'El Español'. L'exconcursant de 'Gran Hermano VIP' ha assegurat que ella i Jesús, pare dels seus tres fills, són un matrimoni poc convencional i que, encara que «l'estima amb bogeria», ja no tenen sexe». «Després de tants anys no hi ha pessigolles a la panxa. Estic agermanada amb ell», ha explicat la polèmica col·laboradora. Això sí, ha volgut deixar clar que el seu no és un cas excepcional, i que hi ha «molts matrimonis que diuen que no tenen sexe, o que per a ells no és el més important».

 

Pel que sembla, això no ha suposat cap problema en la vida de la parella. Després de la publicació del vídeo domèstic on apareixia masturbant-se, l'exregidora ha explicat que el primer per a ella va ser aclarir els seus sentiments amb el seu marit, a qui va explicar que no sentia cap tipus d'atracció per ell com a home. Això sí, pel que sembla sí que hi havia encara un amor immers, com el que té pels germans o els amics. Al contrari del que caldria esperar, el seu marit va decidir acceptar la nova situació i quedar-se al seu costat. «Per a Jesús el més fàcil hauria estat abandonar-me. No obstant això, es va quedar al meu costat», ha explicat Hormigos qui, això sí, ha reconegut que amb la família de la seva parella no es parlen «pel que va fer».

 

L'exconcursant de 'GH VIP' també ha explicat que no guarda rancor a ningú, i que està molt feliç, encara que no tot és de rosa en la seva vida. «Els veïns del poble veuen al meu marit i als meus fills com víctimes per les coses que jo he fet, però ells saben que els estimo molt i veuen com sóc amb ells», ha dit Hormigos. A més, ha lamentat que, si es presenta per treballar com a docent en un col·legi privat «no l'agafen», i que no s'atreveix ni a preguntar. Amb tot, sembla que ja ha superat el drama que va sofrir després de la publicació del seu vídeo sexual, moment en què fins i tot va arribar a pensar a suïcidar-se.