EN DIRECTE

🌦 🍃 Segueix totes les incidències del temporal de pluja i vent a Catalunya

PREVISIÓ MÉTEO

🌧 Catalunya en alerta: pluges fins la matinada i fort temporal de vent dissabte

Olvido Hormigos assegura que també demandarà Alessandro Lequio

El comte italià i la seva dona l'exigeixen una indemnització de 120.000 euros per intromissió il·legítima al dret de la intimitat personal i familiar
Olvido Hormigos. | Cedida

Olvido Hormigos ha respost a la demanda que han interposat Alessandro Lequio i la seva dona, María Palacios, per intromissió il·legítima al dret a la intimitat personal i familiar i ha anunciat que ella també demandarà al comte.

 

L'exregidora ha explicat a 'Informalia' que «no es quedarà enrere» i assegura: «Si ell em fica una demanda, jo també». Hormigos afirma que la seva intenció no era explicar que va haver-hi un intercanvi de missatges entre ambdós, encara que remarca que pot explicar «el que li doni la gana de la seva vida».

 

Alessandro Lequio i María Palacios demanen una indemnització de 120.000 euros a l'exregidora per desvelar que va haver-hi un intercanvi de missatges amb el comte italià. Tot i que admet que encara no els té: «ara que m'ha demandat hauré de trucar a Telefònica per aconseguir-los».

Dues demandes conjuntes que afecten també a la revista 'Lecturas'

L'ex concursant de 'Gran Hermano VIP' ha tingut també unes paraules per María Palacio, la dona d'Alessandro Lequio. Els ha demandat de forma conjunta a ambdós. Olvido explica que no coneix a María, però que no es preocuparà per ella quan el mateix Lequio no es va preocupar en el seu dia de la seva dona «per estar amb ella».

 

El matrimoni ha interposat una doble demanda conjunta contra l'exregidora, una per les declaracions que ella va fer en diferents programes de televisió sobre la vida de la parella i una altra per l'entrevista que va donar a la revista 'Lecturas' en què va relatar les seves trobades íntimes amb el comte.

 

Precisament, l'empresa editora de la revista 'Lecturas' també serà demandada de forma 'solidària' junt amb l'exregidora pels mateixos motius, en considerar-la l'última responsable de la publicació d'aquella entrevista.

 

Portada de la revista 'Lecturas' amb Olvido Hormigos | Lecturas

Olvido va confessar el 2016 trobades íntimes amb Alessandro Lequio

El motiu de la demanda es remet al passat 2016, quan Olvido Hormigos va confessar a la revista 'Lecturas' que havia mantingut relacions sexuals amb Alessandro Lequio. «Els atacs van ser tant, tan terribles i tan reiterats que van arribar a atabalar» assegurava l'italià al mateix temps que negava les paraules d'Hormigos.

 

Després de l'entrevista publicada a la revista, Olvido Hormigos va tornar a la càrrega amb la seva participació a 'Sábado Deluxe', on va explicar tots els detalls sobre la seva suposada relació extramatrimonial amb Alessandro Luque i, fins i tot, es va sotmetre al 'polideluxe'.

L'italià es va defensar assegurant que «els dimecres a la tarda jugava el seu partit de gols amb els seus amics i que quedava registrat cada dia que entrava», i va justificar així que no havia passat les tardes dels dimecres amb l'exregidora. En el moment en què va estellar la polèmica, María Palacios estava embarassada, fet que el matrimoni considera una circumstància agreujant als seus atacs a televisió.

 

Durant l'estiu de 2016 van ser diversos els mitjans als quals va acudir Olvido Hormigos per seguir parlant sobre les seves suposades trobades sexuals, el que va provocar que els paparazzis acudissin a la casa del matrimoni però obtenir les seves rèpliques en un moment en què es trobaven de vacances.

 

Olvido Hormigos durant la seva intervenció a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

El naixement de Ginevra va calmar els ànims

A finals d'agost de 2016, María Palacios va donar a llum a la seva filla Ginevra i, a partir d'aleshores, la polèmica va anar perdent pes i la pressió mediàtica que patia el matrimoni va desaparèixer progressivament. «Acabem farts de tants mesos de mentides i d'oportunisme», va explicar Alessandro per tancar el tema fins que ha interposat una demanda contra Olvido Hormigos.