rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Olvido Hormigos dona la benvinguda a la tardor amb un vestit provocatiu que ha causat furor a les xarxes

L'exregidora aixeca passions per allà on passa

 

 

Olvido Hormigos té tothom embadalit. L'exregidora no dubta a l'hora de fer-se fotografies molt atrevides i tornar bojos a tots els seus seguidors. En aquesta ocasió, Olvido ha compartit una imatge que en menys de 24 hores ja ha aconseguit acaparar més de 4.500 m'agrada, així com una ingent quantitat de comentaris. En aquesta imatge apareix amb un curt vestit verd i una mica aixecat gràcies al fet que ella posa encreuant les cames. Per si això no fos suficient, el vestit és una miqueta transparent en la part de dalt i es defineixen a la perfecció el contorn dels seus pits. Com era d'esperar, ja que succeeix gairebé sempre que publica una nova imatge, els seus seguidors han perdut totalment el cap i no han trigat a escriure coses com: «Olvido, estàs imponent, el temps passa de meravella», «molt maquíssima amb aquest vestit verd, et queda molt bé», «molt atractiva i sexy» o «que tros de dona t'estimo, quin cos!».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris