rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Operen amb èxit Adrián Martín, el nen amb greus problemes d'hidrocefàlia

Es tracta de la seva tercera intervenció aquesta darrera setmana
Adrián Martín ha estat operat en tres ocasions aquesta darrera setmana | Facebook

 

La tercera operació quirúrgica a què s'ha sotmès el petit Adrián Martín Vega aquesta setmana ha acabat amb èxit. El jove artista, de 13 anys, pateix una dura hidrocefàlia i, quan una de les vàlvules que té instal·lades al cap se li va trencar, els doctors van considerar necessari que el millor era canviar-la per una altra, més adaptada a la seva edat. 

 

Adrián va ingressar el 26 de gener a l'Hospital Matern Infantil de Màlaga, perquè havia començat a patir un fort mal de cap i vòmits. Unes proves que se li van realitzar van revelar que un dels artefactes que tenia instal·lats no complia la seva funció de drenador de líquid de forma correcta, i aquest s'acabava acumulant. Els metges van procedir llavors a la seva extracció, que va tenir lloc durant les dues primeres intervencions. 

 

Ara bé, cap de les cirurgies va aconseguir ser suficientment exitosa per fer que el líquid torni a la normalitat, i finalment es va optar per canviar les vàlvules per unes adequades per al seu creixement. S'espera que, amb aquesta última operació, el petit cantant pugui fer una vida normal. 

La família d'Adrián ha agraït tot el suport rebut

La paraula més repetida per la seva família en el comunicat sobre l'estat del petit que van fer públic a través de Facebook és «gràcies». I és que han volgut agrair «l'afecte de tots», des de «l'equip mèdic i personal de l'Hospital Matern Infantil de Màlaga», fins als mitjans de comunicació d'Espanya, Mèxic, Xile, Estats Units i Argentina, entre molts altres. 

A punt de guanyar un Grammy

Hem de recordar que l'any 2016, Adrián va estar nominat als premis Grammy Latino, on es va asseure al costat de coneguts artistes com Diego Torres, Andrea Boccelli i Juan Gabriel. No va emportar-se el premi a casa seva, però de ben segur va ser una gran experiència que no oblidarà. 

 

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris