rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Orgasmes assegurats amb l'arribada d'un nou vibrador

El seu preu oscil·la els 100 euros
Imatge d'arxiu. | Cedida

 

Encara que sembli mentida, la tecnologia que gira entorn el món del plaer està fent grans avanços i molts d'ells se centren en un dels punts més treballats últimament, el sòl pèlvic. Molts experts afirmen que exercitar aquest grup de músculs té infinitat de beneficis per a la dona, siguin sexuals o per a la seva salut. Per això, han creat un vibrador que uneix el plaer amb l'exercici.

Imatge del vibrador Bloom. | We-Vibe

 

Plaer i exercici per poc més de 100 euros

La companyia We-Vibe ha creat Bloom, un vibrador que, per poc més de 100 euros, promet maximitzar tots els teus orgasmes. El dispositiu funciona com un vibrador normal, però ve amb un suplement molt interessant. El vibrador pot tenir tres pesos diferents: 10 grams, 30 grams i 45 grams. Això està fet per ajudar a les dones a exercitar el seu sòl pèlvic, el que garantirà uns orgasmes més intensos.

 

El funcionament és molt senzill. Primer s'introdueix el vibrador a la vagina amb el pes que ens sembli més adequat i ho activem. Llavors, hem d'estrènyer-ho i deixar-ho anar repetides vegades amb els músculs de la vagina per enfortir el sòl pèlvic. El moviment portarà més sang als genitals femenins i ajudarà a arribar a l'orgasme de manera més ràpida.

Els experts recomanen treballar el sòl pèlvic 

Aquest tipus d'exercicis són molt recomanats pels experts i no només per maximitzar el plaer femení. Reforçar el sòl pèlvic pot evitar les incontinències d'orina i millorar la vida de la dona després del part. També ajuda a prevenir un prolapse uterí, és a dir, el descens d'un o més òrgans de la zona cap a l'exterior. Aquest tipus de problemes s'ha de solucionar amb cirurgia i la dona operada no pot tenir més fills.

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris