rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

Oriana Marzoli confessa que la postura del gosset és la seva preferida

La nova assessora de l'amor de 'Mujeres y hombres y viceversa' ha dit que la seva postura sexual preferida és la del gosset
Oriana Marzoli ha tornat a Telecinco. | Instagram

 

Oriana Marzoli ha tornat a Espanya. L'extronista de 'Mujeres y hombres y viceversa' ha tornat a la pantalla petita després d'anar-se'n per participar en un concurs anomenat 'Amor a prueva' a l'Amèrica del Sud amb la seva parella, Luis Mateucci. La jove ha sigut notícia aquests dies per la seva greu crisi a 'Supervivientes', que va acabar obligant-la a abandonar el concurs de Telecinco. Després d'aquest fracàs, però, la cadena va voler premiar la seva actitud i li va oferir participar com a assessora de l'amor al programa 'Mujeres y hombres y viceversa', on es va donar a conèixer ja fa anys. 

Després d'aquesta bona notícia, ara Marzoli està més a prop que mai de Telecinco i per aquesta raó ha decidit fer una ràpida entrevista a 'MTMad', en què li han fet diverses preguntes personals. Queda clar que, després de l'entrevista, la confessió que més ha cridat l'atenció als seus seguidors ha estat, sens dubte, la resposta sobre la seva postura sexual preferida. La nova assessora de l'amor de 'Mujeres y hombres y viceversa' ha contestat, amb la ironia que la caracteritza, afirmant que la postura del gosset és la seva preferida: «No ho sé, m'agraden molt els gossos». 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per ZARA! Participa aquí, és molt fàcil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris