rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Oriana Marzoli, molt afectada després del greu accident de trànsit del seu amic Ignacio Lastre

El que va ser company de l'extronista al 'reality' 'Doble tentación' es troba en estat crític
Oriana Marzoli, molt afectada per l'accident que ha patit el seu amic Ignacio Lastra   | Cedida

Oriana Marzoli està passant per un dur moment en la seva vida després que la setmana passada el seu amic Ignacio Lastra, un conegut participant del 'reality' xilè en el qual la jove també va concursar, 'Doble temptacion', sofrís un greu accident de trànsit en quedar atrapat en el cotxe en el qual viatjava. Després de la col·lisió, que va tenir lloc a la ciutat de Santiago de Xile, el vehicle va començar a cremar i segons l'informe mèdic, Ignacio, de 26 anys, es troba en estat molt greu amb cremades en el 80% del seu cos. Segons 'El País', el jove viatjava al costat de la seva exparella, Julia Fernández, qui té cremades en el 10% del seu cos i una clavícula trencada, quan va saltar un semàfor en vermell i el cotxe va xocar contra un altre vehicle, va bolcar a la porta d'una església i va començar a cremar.

Visiblement afectada pels fets, l'extronista de 'Mujeres y hombres y viceversa' ha realitzat una crida a les xarxes socials on demana, a tothom que pugui, que doni pell per poder restaurar-la-hi al seu amic Ignacio, ja que necessita donacions d'aquest òrgan. Tal com recull 'Que me dices!', la jove ha llançat el missatge a través d'un vídeo publicat a Instagram 'Stories', xarxa social on suma més d'un milió de seguidors. A través d'un compte de suport a Oriana a Twitter, també s'ha compartit un emotiu missatge en el qual es demana als seus fans que resin «perquè se'n surti bé».

 

 

Fa unes hores, el mitjà local xilè 'T13' ha informat que el jove es troba «greu, en risc vital» i que, a més, està amb calmants i amb respiració assistida, ja que les cremades també han afectat els seus pulmons. Paral·lelament, els metges han començat a injectar-li pell de donants ja morts i igual que Oriana, han demanat donacions voluntàries.

 

Ignacio Lastra amb Julia Fernández | Instagram

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris