Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els ous no han de guardar-se a la porta de la nevera perquè queden exposats a grans canvis de temperatura

L'experta en emmagatzematge d'aliments Vlatka Lake ho ha assegurat en un estudi

Imatge d'arxiu d'ous | Cedida

 

Molts dels frigorífics que tenim a casa tenen una balda a la porta per col·locar els ous i molta gent la utilitza per a això. En canvi, el fet de guardar els ous a la porta de la nevera fa que quedin exposats a grans canvis de temperatura cada vegada que s'obre i es tanca la porta, segons ha confirmat l'experta en emmagatzematge d'aliments Vlatka Lake.

 

«Amb els ous, existeix un gran debat sobre on haurien d'emmagatzemar-se, si al frigorífic o als fogons. Hi ha cert consens en què haurien de guardar-se al frigorífic, però no ha de ser a les safates que sol haver-hi a la porta», ha explicat l'experta.

 

Els ous frescos haurien de guardar-se sempre a la nevera, mai al congelador, tal com explica 'Huffington Post'. A més, no haurien d'estar més de dues hores a temperatura ambient, ja estiguin fets o sense fer.

 

Per això mateix, el lloc més recomanat per emmagatzemar-los és «la zona més freda del frigorífic, que normalment està a baix». Guardar-los en el mateix envàs de cartó també és molt recomanable per evitar que es trenquin, ja que, si es trenquen, és més fàcil que provoquin una intoxicació per salmonel·la o altres bacteris relacionats.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris