rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Pablo Casado i la seva dona recorren l'últim tram del Camí de Santiago per celebrar la recuperació del seu fill

El nen de 3 anys va néixer prematurament i amb només 700 grams
Pablo Casado amb la seva dona Isabel Torres al Camí de Santiago. | Cedida

 

El vicesecretari general de Comunicació del Partit Popular, Pablo Casado, ha posat fi a un feixuc any de treball i ha començat les seves vacances amb la seva dona, Isabel Torres, una psicòloga alacantina i néta del fundador de l'empresa de caramels Damel. El matrimoni va tornar el passat 25 d'agost del seu viatge a una destinació molt especial per a ells. Es tracta de l'últim tram del Camí de Santiago, que han recorregut en compliment d'una promesa que van fer quan va néixer el seu fill Pablo.

La raó és la celebració que el seu fill menor, que va néixer extremadament prematur a la 25a setmana d'embaràs i amb un pes de només 700 grams, ara es troba perfectament sa després de tres anys. Els pares van recórrer l'últim tram de 100 quilòmetres en etapes de 25 o 30 cadascuna, que completaven en aproximadament set hores. Malgrat el seu esforç, la caminada gairebé es va veure frustrada per una lesió que va patir el polític en genolls. No obstant això, van acudir a un centre de salut on li van receptar unes genolleres amb les quals va poder seguir endavant.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris