Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Pablo Iglesias li pica l'ullet a una periodista a La Sexta i molts el titllen de «masclista»

Pilar Gómez, subdirectora de 'La Razón', ha comentat que el gest ha estat «ranci i masclista»

 

Pablo Iglesias, líder de Podemos, va estar durant el matí d'ahir dimarts 19 de setembre al plató de 'Al Rojo Vivo', el programa d'actualitat política de La Sexta. El líder del partit va parlat del procés independentista i de la privació de les llibertats que, segons ell, està exercint el Partit Popular durant els últims dies. Segons informa 'Esdiario', Iglesias ha ofert alternatives «de diàleg» per frenar el procés unilateral dels partits independentistes i ha compartit les seves propostes amb la resta de tertulians, entre els quals hi havia la periodista i subdirectora de 'La Razón' Pilar Gómez, que ha protagonitzat el moment més polèmic del matí.

La periodista ha reprovat Iglesias que no donés la seva aprovació a un govern amb Pedro Sánchez i el polític li ha contestat: «Potser aquest govern progressista a vostès no els agrada, jo crec que seria el millor per a Espanya» i tot seguit li ha fet l'ullet a Gómez. En aquest moment la subdirectora de 'La Razón' ha esclatat i ha dit: «Això de picar-me l'ullet ... ¿de què va això? Aquest senyor m'ha fet l'ullet quan ha acabat...». Raúl del Pozo, assegut entre tots dos, intentava treure ferro a l'assumpte, però Gómez ha insistit un cop més: «No ho sé, no ho entenc. No li puc tractar de tu i de vostè i de sobte...No sé, aquest tema el veig una mica ranci i masclista, que et piquin l'ullet». A Twitter també hi ha hagut divisió d'opinions respecte al gest d'Iglesias.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris