rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Pablo Motos aprofita la situació catalana per fer-ne burla al seu programa

El presentador va aprofitar la comoditat de les convidades Macarena García i Anna Castillo per deixar-se anar i fer alguns comentaris sobre Catalunya
Pablo Motos va fer humor d'un tema sensible. | Atresmedia

 

En l'última emissió del seu programa 'El Hormiguero', Pablo Motos va aprofitar la tensa situació que travessa la societat catalana per fer-ne burla i provocar els riures de la seva audiència. Acompanyat de les actrius Macarena García i Anna Castillo, que presentaven la seva última obra anomenada 'La llamada', el presentador va aproofitar la comoditat de les convidades per fer befa del president Carles Puigdemont amb frases com: «El lema de la vostra pel·lícula és fer les coses i, després, ja veurem. Aquest és el lema actual de Puigdemont».

 

Un Pablo Motos desencadenat va prosseguir amb la temàtica durant tota l'emissió, justificant després aquest comportament com a simple recurs perquè «la gent pugui descansar una mica de Catalunya». La resta del programa va girar entorn de l'estrena de les convidades. Segons les opinions de la crítica, va ser el programa on Motos va recuperar el to després d'una baixada en les últimes emissions.

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris