rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Paloma Rocasolano, la mare de la reina Letícia, viu en un pis de 37 metres quadrats prop del Palau d'Orient

La mare de l'esposa del rei Felip VI porta una vida senzilla i discreta i viatja en transport públic
Paloma Rocasolano, mare de la reina Letícia| Archivo

 

Poques vegades hem sentit parlar de la mare de la reina Letícia, Paloma Rocasolano, ja que prefereix portar una vida tranquil·la i discreta sense cridar molt l'atenció. Tant és així, que l'àvia de l'hereva al tron espanyol porta una vida molt diferent de la qual caldria esperar donat l'estatus de la seva filla. A 'Cotilleo.es' han tret a la llum alguns dels detalls de la seva discreta vida, uns detalls que han resultat cridar molt l'atenció: ja jubilada, Paloma viu en un pis de 37 metres quadrats que abans havia pertangut a l'actual reina d'Espanya.

Segons destaca el citat mitjà, l'habitatge actual de Rocasolano res té d'especial: es tracta d'un immoble proper al Palau d'Orient format per una habitació, menjador, sala d'estar, cuina i golfa i el preu del seu lloguer rondaria els 800 euros al mes. Segons sembla, la hipoteca d'aquest habitatge es va amortitzar íntegrament quan Letícia va marxar a viure a la Casa Reial. Sense despeses d'habitatge que pagar, la mare de la reina viu ara de la seva pensió - ha treballat tota la seva vida com a infermera - que ronda els mil euros al mes.

 

No obstant això, Paloma prefereix portar una vida comuna i és molt estalviadora. És habitual veure-la esperant en la parada de metro que hi ha prop de casa seva i el més probable és que disposi d'un dels abonaments mensuals per a jubilats que l'empresa de transport públic de Madrid posa a la disposició dels seus usuaris. Un caràcter que també es veu reflectit en un altre aspecte de la seva vida, ja que inverteix el seu temps lliure a cursar un grau de Geografia i Història a la UNED i fins i tot es va treure el carnet de la universitat per aconseguir descomptes.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris