Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els pantalons vermells de Zara s'han convertit en una gran aposta per les expertes de moda

A la pàgina web de Zara encara es poden comprar aquests pantalons per un preu de 25,95 euros
Pantalons 'jeggings' de tir alt trencats de color vermell de Zara, per 25,95 euros. | zara

 

Zara és una de les marques de moda més exitoses de tot el món, per això no és d'estranyar que molta gent coincideixi a l'hora de comprar els mateixos dissenys i vestir alhora una peça determinada. Això mateix és el que li està succeint a algunes expertes de moda. Zara fa un temps que té al mercat uns pantalons vermells que s'han convertit en tot un objecte de desig i una de les peces clau en el dia a dia. Segons la revista 'Glamour', aquests pantalons de tall 'pitillo', són d'un dels colors clau de la temporada, el vermell, però no un qualsevol, sinó un vermell intens. A més de ser elàstics i molt còmodes, presenten uns talls als genolls i desfilats en els baixos que fan que aquests no siguin uns típics pantalons vermells. També és important afegir que no són completament llargs, sinó que acaben diversos centímetres per sobre del turmell, com la gran majoria de pantalons aquesta temporada.

Malgrat el color, aquesta peça es pot combinar amb diferents peces com a camises, jerséis o bruses, i a més amb diferents estampats i formes, ja sigui el floral, a quadres o a ratlles. Per donar-li un toc d'originalitat, es pot apostar per vestir com Zara i destacar les sabates, que aquesta temporada es porten de la forma més cridanera possible, com per exemple els botins tipus mitjó, sabates de taló molt baix, o fins i tot esportives brodades. A la pàgina web de Zara encara es poden comprar aquests pantalons vermells per un preu de 25,95 euros.

 

Pantalons 'jeggings' de tir alt trencats de color vermell de Zara, per 25,95 euros. | zara

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris