rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Un pare crea una aplicació per bloquejar el mòbil del seu fill fins que li contesta les trucades i els missatges

L'aplicació està dissenyada pels usuaris que freqüentment deixen el mòbil en silenci
Imatge d'arxiu d'un mòbil. | cedida

 

Un pare fart que el seu fill adolescent no li contestés mai les trucades i els missatges de mòbil, va tenir una genial idea per evitar que continués passant això, tal com explica la BBC. El pare anomenat Nick Herbert, va explicar que el seu fill de 13 anys ja tenia mòbil propi, però com principalment l'utilitzava per jugar «acostumava a tenir-lo en mode silenci», i per aquest motiu moltes vegades li resultava difícil poder contactar amb ell. D'aquesta manera, l'home va decidir crear una alarma que sonés igual encara que el telèfon estigués en silenci. Així va néixer l'aplicació 'ReplyASAP' que traduït al castellà significaria «contesta immediatament».

 

L'aplicació pren el control de la pantalla del telèfon, de manera que emet una molesta alarma. Aquesta no s'atura fins que el propietari del mòbil contesta la trucada o respon el missatge. «Si et sents frustrat perquè les teves trucades o missatges de text són ignorades perquè la persona té el mòbil en 'mode silenci' tot el temps, aquesta app és per tu», s'explica a la botiga en línia de l'aplicació. El funcionament és realment senzill, ja que el missatge enviat ocupa tota la pantalla i activa l'alarma, obligant a l'usuari a deixar el que està fent per atendre l'alerta.

No obstant això, el pare explica que no utilitzen l'aplicació tot el temps, sinó «per les coses importants». Cal destacar que perquè funcioni, les dues persones han de tenir l'aplicació descarregada en els seus dispositius. Fins avui dia, l'aplicació ja compta amb 36.000 usuaris i encara que fins al moment només està disponible en anglès, en un temps podrà fer-se servir en altres idiomes.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris