URGENT

⚽️ La Lliga demana a la Federació que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid

El pare de la jove desapareguda a Niebla (Huelva): «Tenim l'ànima en un puny»

La menor va desparèixer quan se'n va anar amb un noi amb qui surt i va agafar diners dels seus pares
Imatge de María Adela Rodríguez, la jove desapareguda. | Cedida

 

El pare de la jove, Javier Rodríguez, ha explicat la forma en què va desaparèixer la seva filla María Adela que té 16 anys,  –ja ha complert les 48 hores de desaparició— i continua sense donar cap senyal de vida.

 

Javier assegura que tant els pares com tota la família «tenen l'ànima en un puny». De fet, considera que es quedarien més tranquils si els truqués perquè així podrien «saber si està bé». La cerca de la jove, que és la més gran dels quatre germans, continua en marxa, segons recull l'‘ABC’.

Ha canviat des que el va conèixer

Segons explica el progenitor, es tracta de la primera vegada que la menor té un comportament així. El pare considera que «ha canviat d'ençà que surt amb el noi i ha començat a contestar malament i, inclús, cada cop que la seva mare la renyava, ella li amenaçava que qualsevol dia s'aniria de casa». A més, contemplen la possibilitat que s'hagi emportat una gran quantitat de diners d'ells, al voltant d'uns 1.200 euros.
 

No hi ha rastre de la jove

La jove «ha marxat sense deixar cap rastre ni a les xarxes socials ni al seu mòbil», declaren fonts properes a la jove. Tanmateix, la Guàrdia Civil continua la cerca de la menor i està prenent declaracions a les persones del seu entorn. Les autoritats policials estan treballant amb l'objectiu de no descartar cap hipòtesi i plantegen la idea que hagi volgut marxar voluntàriament de casa seva.

 

La família de la jove ha demanat col·laboració per trobar-la a través de les xarxes socials. La menor portava una jaqueta negra de cuir amb cremalleres de plata, unes malles texanes i unes sabates esportives de color blau i rosa quan va desaparèixer. En l'àmbit institucional, l'Ajuntament de Niebla s'ha unit a la trucada d'aquesta família

El pare senyala al jove com el culpable de la desaparició

Segons recull el mitjà mencionat, el pare creu que pot estar amb el noi amb qui va iniciar una relació amorosa fa uns mesos, el qual és veí de Villalba i té 22 anys. «Aquest noi i la família d'ell es creu que estan com en un matrimoni, li han ficat molts ocellets al cap i li asseguraven que tenia la vida resolta, que li renovarien l'armari i que li comprarien el que volgués». 

Comentaris