rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La parella de Belén Esteban desaprova les crítiques d'Alessandro Lequio

El col·laborador de 'El programa de Ana Rosa' no ha deixat de criticar a la de San Blas després de la seva entrevista al 'Sábado Deluxe'

 

Alessandro Lequio va acusar Miguel de mal influenciar a Belén Esteban | Telecinco

 

Alessandro Lequio s'ha convertit en el major detractor de Belén Esteban després de la seva entrevista a 'Sábado Deluxe'. El col·laborador de 'El programa de Ana Rosa' va arribar a qualificar el que havia fet la de San Blas com una cosa «immoral» i «una estafa». «Ella no ho fa per informar, actua des de l'odi», va assegurar l'ex d'Ana Obregón. Lequio tampoc confia en la seva actual parella, Miguel, ja que creu que no és una bona influència per a ella: «És una titella moguda per Miguel: va posar el telèfon en altaveu perquè escoltés tota la conversa amb Campanario i va anar dictant tots els passos. Tota l'entrevista va passar pel filtre d'aquest senyor».

Aquestes paraules van molestar molt a Belén Esteban que està farta de les crítiques que està rebent pel que ella considera que no és res dolent: «No vull seguir perquè estic a punt d'embolicar una molt grossa. Ja està bé, si hagués explicat el que va passar, ens morim tots. No vaig explicar la trucada com va ser al 100%, la vaig adornar el millor que vaig poder», va afirmar a 'Sálvame'. Però el més sorprenent ha estat que Miquel, sempre molt esquiu amb els mitjans de comunicació, també hagi reaccionat a les paraules d'Alessandro Lequio. Segons explica 'Lecturas', en ser preguntat per les acusacions que havia fet el col·laborador de 'El programa de Ana Rosa', Miguel ha esbufegat abans d'acabar d'escoltar la pregunta i ha mogut el cap amb un gest de desaprovació i de resignació.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris