rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La parella de Rafa Nadal, Xisca Perelló, gestiona una empresa immobiliària

La jove participa amb el seu germà a la immobiliària Jaime III 2016, dedicada al lloguer i venda d'habitatges
Rafa Nadal amb la seva parella Xisca Perelló. | Cedida

 

Xisca Perelló és una de les assistents incondicionals als partits de tennis del seu xicot, Rafa Nadal. La jove, que ara es fa dir Mary, aconsegueix passar inadvertida pels mitjans de comunicació i se'n sap molt poc d'ella. El 2005 va començar la seva història d'amor amb el tennista i es va convertir en la protagonista d'alguns titulars al juliol d'aquest any quan diversos mitjans anglesos van assegurar que s'havien casat en secret. 

És per això que sembla que, a poc a poc, l'atenció mediàtica intenta centrar-se més en ella. Recentment —gràcies a 'Vanitatis'— han sortit a la llum alguns detalls de la seva vida laboral que han sorprès molta gent. Pel que sembla, Mary és hereva d'una empresa familiar dedicada a la promoció i la construcció i continua amb el llegat familiar compartint una empresa amb el seu germà Juan Miguel: la immobiliària Jaime III 2016. Amb seu a Palma, es va constituir fa un any i com el seu propi nom indica, es dedica a vendre i llogar propietats a l'illa. 

 

El negoci familiar —que es va posar en marxa el 1964— es dedica més a la mediació que a la promoció i construcció immobiliària, i a més s'ha convertit en tot un referent del lloguer i venda de propietats de nivell mitjà. Gràcies a això, Mary es pot permetre gestionar-la des de qualsevol lloc i així acompanyar la seva parella tots els països on juga. D'aquesta manera, la xicota de Rafa Nadal destaca per la seva independència laboral i econòmica, i malgrat el seu caràcter discret, sembla que té ben definits els seus horitzons professionals. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris