Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els pares de Diana Quer podrien recórrer la resolució del jutge que instrueix el cas

No estan d'acord amb el sobreseïment de la dona de José Enrique Abuín 'El Chicle'
Imatge de Rosario al costat del seu marit 'El Chicle'. | Cedida

 

Els pares de Diana Quer, personats com a acusació particular en el cas per la desaparició i mort de la jove madrilenya, estudien la possibilitat de recórrer la resolució del jutge Félix Isaac Alonso pel qual se sobreseuen les actuacions sobre la dona de l'autor confés de la mort.

No estan d'acord amb la decisió del jutge

Segons han confirmat fonts pròximes a la família, després de saber la decisió del jutjat d'instrucció número 1 de Ribeira, és a dir, de deixar en llibertat Rosario Rodríguez, els representants legals dels pares de Diana Quer estudien la possibilitat de recórrer-ho perquè se segueixi indagant en el paper de la dona del 'Chicle', que consideren rellevant.


El mateix acte, emès el dimarts 9 de gener, recull que contra aquesta decisió es podrà interposar recurs de reforma o apel·lació en el termini de tres dies o d'apel·lació en un termini de cinc dies.
 

'El Chicle' encara no ha parlat amb Rosario

D'altra banda, diverses veus de l'entorn de Rosario Rodríguez han assegurat que la dona encara no s'ha posat en contacte amb José Enrique Abuín Gey, tot i que no parlen des del divendres passat, 5 de gener, El 'Chicle', segons va confirmar el seu advocat el dilluns després de visitar-lo a la presó de Teixeiro, ha preguntat al seu representant legal sobre com es troba la seva família en aquests moments. 

 

La família espera el cos de la jove per poder enterrar-lo

D'altra banda, la família de Diana Quer, que està pendent de l'autorització judicial per traslladar el cos de la jove a Madrid, ha demanat respecte a la decisió de celebrar l'enterrament de Diana «en la més estricta intimitat familiar». En un comunicat, la família ha volgut remarcar que «agraïm, una vegada més, totes les mostres de suport i d'afecte que hem rebut al llarg de tot aquest temps, i esperem que comprenguin i respectin el nostre desig».

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris