rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els pares de Shakira asseguren que la seva filla i Gerard Piqué «estan feliços com sempre»

Han volgut desmentir els rumors de separació de la parella
Els pares de Shakira han desmentit els rumors de separació. | Cedida

 

L'estat de la relació entre Piqué i Shakira s'ha convertit en un dels temes més comentats de les últimes setmanes. Diversos mitjans sud-americans apuntaven que la cantant estaria farta del posicionament polític del futbolista, motiu pel qual havia decidit posar fi a la relació i abandonar la casa familiar. Tot i que semblava que els rumors es confirmaven, els mateixos protagonistes de la notícia ho van desmentir penjant fotografies junts a les xarxes socials i fins i tot dedicant-se missatges romàntics. Encara que els dos s'esforcen per demostrar que tot va bé, les especulacions continuen.

Així doncs, els pares de Shakira han volgut trencar el seu silenci per defensar la seva filla. Segons ha recollit ‘Chance’, els progenitors de la cantant desmenteixen rotundament els rumors de ruptura i expliquen: «Estan feliços com sempre, tots estem feliços». A més, han volgut deixar clar que la seva filla dona suport sempre a la seva parella, tot i que en ser preguntats pel tema del referèndum català han evitat pronunciar-se: «D’això no en parlem. No parlem d’aquest tema, som colombians».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris