Parla amb un desconegut per ebay i hores després recull una cosa increïble de la tenda

La seva mare patia càncer i la història va commoure el venedor
Imatge de la Cara amb els seus dos fills. | Cedida
 
 

Cara Grace Duggon és una mare jove d'Irlanda amb dos petits, els bessons Scarlett i Leo, i el seu nuvi Alex. La vida no li anava malament fins que un dia arriben molt males notícies, la seva mare té càncer. Els metges diuen que no poden fer molt per ella i només la poden ajudar a suportar el dolor. Per la seva banda Kim, la mare de Cara, ha decidit provar la medicina natural i comença amb una estricta dieta, aromateràpia, infrarojos i altres tractaments.

 

Segons Nolocreo, el tumor disminueix fins a la meitat en menys d'un any i per ajudar-la cerca en Internet un aparell de cuina que l'ajudi a preparar els seus menjars especials. Aquest però costa més de 185 euros i no l'hi poden permetre. Per sort Cara troba un usat i contacta immediatament amb el venedor. El desenvolupament de la conversa és alguna cosa que la jove mare segurament no esperava:

 

«Cara: Hola, volia saber si encara ven la "nutribullet" i si és possible que me l'enviï per correu. Si vol, puc pagar-li per PayPal perquè estiguem els dos protegits. Volia una per a la meva mare, que la necessita com a part del seu tractament contra el càncer, però no puc permetre'm els 200 euros. Moltes gràcies! Cara.

 

L'home més simpàtic del món: Sento molt lo de la teva mare. Envia'm la teva adreça. T'enviaré la liquadora i no has de pagar-me res. Reso per la teva mare i, si hi ha una quelcom més que pugui fer, no dubtis a demanar-ho.

 

Cara: Hola! És molt amable però ens agradaria pagar-li. Podria donar-nos la seva adreça de PayPal? La nostra és **. Moltes gràcies per les seves oracions, el càncer està bastant avançat però som optimistes i volíem que prengués sucs verds, per la qual cosa pensem que la nutribullet seria genial. Moltes gràcies. Cara.

 

L'home més simpàtic del món: He realitzat una comanda per Bloomfield Avenue, Belfast. Estarà disponible fins al 12-08-15. El codi per recollir-ho: 8197. Està pagat, així que per favor, recull-ho avui perquè la teva mare i tu no hàgiu d'esperar més temps per la nutribullet. Si tens algun problema en recollir la comanda o necessites informació sobre com fer-ho, no dubtis a posar-te en contacte amb mi.

 

Cara: No ho entenc! Has comprat una nova? Com pot estar llista ja avui?

 

L'home més simpàtic del món: Sí, he demanat una nova i està pagada. Només has de recollir-la a Argos.

 

Cara: Déu meu! Per què ets tan amable? Moltes, moltes gràcies! No sé què dir! El meu fill està dormint, però quan es desperti, vaig a recollir-la! Moltíssimes gràcies!

 

L'home més simpàtic del món: No em donis les gràcies. De fet, gràcies a tu per donar-me aquesta oportunitat.

 

Cara: Encara estic sense paraules! Moltes gràcies!»

 

Després d'això, Cara ho va cridar i va publicar la conversa en Facebook. Quan va publicar les fotos en Internet, la notícia sobre aquest acte solidari es va propagar com el foc i es va fer viral el bonic gest.