Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Els passatgers del tren de la línia R4 aturat per una avaria a Martorell van haver de viure tota una aventura

Fins que se’ls va facilitar un transport alternatiu per carretera van haver de passar per tot un seguit de peripècies
Els passatgers van caminar per una pista forestal de més d’un quilòmetre on els espava un autocar | Twitter / @AjSesrovires

 

Aquest divendres, 17 de novembre, la línia R4 en el tram entre Martorell i Sant Sadurní, es va veure tallada a la circulació per una afectació en les instal·lacions de subministrament d'energia. Els fets van passar, quan un tren va sortir de Manresa a les 15.52 hores, va fer parada a l'Estació de Sant de Barcelona passades les 17.20 hores, i a causa de una avaria va haver d'atura-se entre Martorell i Gelida. Es preveia la seva arribada a Sant Vicençs de Calders a les 18.33 hores. 

  

Qui van patir les conseqüències van ser els passatges. Segons explica 'La Vanguardia', van haver d'estar més d'una hora amb les llums d'emergència obertes. Tanmateix, una mitja hora més a fosques. Com a anècdota, durant aquest curt període de temps a les fosques, els passatgers es van haver d'il·luminar amb els seus telèfons mòbils.

 

L’aventura que van haver de viure no acaba aquí. Els bombers van haver d’intervenir per auxiliar a les persones. Els passatgers van haver de caminar per una pista forestal de més d’un quilòmetre. S’ha de dir que entre els passatgers hi havia nens petits i persones de totes les edats —amb les seves limitacions—. Afegir que, van haver de suportar la climatologia de les baixes temperatures. Finalment, els esperaven uns autocars que Renfe els va facilitar. 

Rebombori a les xarxes per aquesta odissea

Ràpidament, les persones afectades van fer ressò a les xarxes socials. Moltes d’elles es queixaven, d’altres explicaven l’experiència viscuda o d’altres anaven informant de la situació. Des de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires —molt a prop del lloc on es va aturar el comboi—, van publicar al seu compte de Twitter la bona assistència dels diferents cossos que van participar en les tasques d’ajuda als passatgers: «Protecció Civil també participa en l’evacuació de passatgers. Els passatgers esperen transport alternatiu per carretera. 

 

Tuit de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires | Twitter / @AjSesrovires

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris