Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Pastora Soler molt afectada per la mort d'un dels seus seguidors

El jove no ha sobreviscut a la leucèmia
Pastora Soler amb Bertín a 'Mi casa es la tuya' | Telecinco

 

Pastora Soler acaba de rebre una de les notícies més tristes i dures de la seva vida. La cantant ha compartit a través del seu compte d'Instagram una mort que l'ha deixat enfonsada. Aday, un dels seus majors seguidors ha perdut la vida després de lluitar durant mesos contra la leucèmia, una malaltia molt dura.

 

Un gran fan de Pastora

Durant el temps que va passar a l'hospital, Aday no dubtava en publicar tendres missatges a les xarxes dedicats a la cantant. Entre ells destaca un que deia: «Pastora, tu ets una de les persones que està fent possible que jo torni a la vida, gràcies». Unes paraules molt emotives que van arribar fins al cor de la cantant.

 

L'emotiu missatge de Pastora

Ara, després d'aquesta dura pèrdua, Pastora ha volgut tenir el seu particular homenatge amb el jove. Per fer-ho, ha publicat una imatge d'Aday amb un text molt especial: «Un altre lluitador que em va donar una lliçó de vida, de força, d'energia, d'humanitat. Agafant-se a la vida cada vegada que aquesta li donava un nou senyal d'esperança i barallant cada dia en contra del seu destí amb un somriure, amb ganes i com no, amb música i sense deixar de somiar».

 

Un concert dedicat a Aday

Els dos estaven a punt de trobar-se cara a cara. Aday esstava convidat al concert de Pastora el próxim mes de febrer a Las Palmas. L'artista lamentava: «Ens havíem de veure el 10 de febrer a Las Palmas, estava desitjant abraçar-te com la primera vegada que ens vam veure al mateix Auditori Alfredo Kraus de la teva ciutat. Aquesta vegada no podrà ser, però tingues per segur amic que aquest concert te'l dedicaré a tu perquè em vas dir fins i tot on estava situada la teva entrada i sé que estaràs allí. En pau descansis benvolgut Aday», ha assegurat l'artista.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris