rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Patricia Mebarak, germana de Shakira, treballa de professora d'educació especial a València

Està casada amb un taxista, amb qui té un fill adolescent, i viu a la localitat valenciana d'Albal
La família de Patricia Mebarak | Cedida

 

Ser la germana de Shakira no t'assegura absolutament res. La cantant és filla única del matrimoni entre William Mebarak i Nidia Ripoll, però té, per part de pare, vuit germans amb qui encara manté contacte. Només arribar a Espanya, la colombiana es va trobar amb dues de les seves germanes, Lucila i Patricia. Lucila, que treballava en neurocirurgia, va abandonar fa un parell d'anys la seva residència a Tenerife per tornar a Barranquilla, la seva ciutat natal. Per aquesta raó, ara la cantant només té Patricia a prop, encara que no es veuen gairebé mai, tal com explica 'Vanitatis'. Els germans de la cantant són persones senzilles que en tenen vides apartades de la fama de la seva germana. Sobretot Patricia, ja que, mentre Shakira viu en una mansió prop de Barcelona, la seva germana resideix a Albal, un petit poble prop de València. 

Concretament, Patricia és professora en un col·legi de nens amb necessitats especials i el seu marit, Javier Llovet, treballa de taxista. Tots dos resideixen en una casa de 106 metres quadrats prop d'un parc, en un bloc de cinc pisos amb un total de 24 cases. El fill de la parella, Javier, estudia en l'institut del barri i li encanten les xarxes socials. La família viatja molt poc a Barranquilla a veure els seus familiars, encara que no tots els seus germans resideixen allí. Edward i Tonino van marxar a Miami, mentre que Robin, Moisés i Alberto segueixen a Colòmbia. A Barranquilla ja només hi queda Alberto.

 

Cal destacar que la cantant manté més relació amb Tonino, la seva 'road manager', i és l'únic germanastre que Shakira tracta com un veritable germà. L'home resideix a Miami, però viu a Barcelona gran part de l'any per estar pendent de l'artista el màxim possible, a diferència de Patricia, que viu el seu dia a dia lluny de la fama i els luxes.

 

Quatre dels set germans de Shakira. | Cedida

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris