Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Patricia Olmedilla serà mare per tercera vegada al març

Com ha comentat en diverses ocasions, tenir un tercer fill era una cosa que tenien molt present

Patricia Olmedilla serà mare per tercera vegada al març | Libertad Digital

 

Tal com informa 'Vanitatis', Patricia Olmedilla, la duquessa de Terranova, torna a estar embarassada. Amb aquest serà el tercer fill que té amb el seu marit Gonzalo de la Cierva, amb qui porta casada des del 2007. Al nou nadó el precedeixen dues nenes, i com la mateixa Patricia comenta, «està molt feliç», ja que tenir un tercer fill era una assignatura pendent que tenia des de feia anys. De fet, fa algun temps Patricia va comentar: «Vull tenir més fills, però encara no puc per les febres de malta que tinc. He tornat a tenir-les aquest any i es tracta d'un bacteri que m'elimina els glòbuls blancs. Un estat de gestació et provoca el mateix, amb la qual cosa no seria ni bo per a l'embaràs ni bo para mi. És veritat que cada any estic millor».

 

Ara sembla que la seva salut ha millorat prou per poder fer el gran salt i, de fet, ha estat ella mateixa l'encarregada de transmetre la bona nova. Respecte al petit, com que la duquessa està de només dos mesos i tres setmanes de gestació, naixerà el març de l'any vinent.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris