rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Pau Donés sobre el seu futur: «viure sense plans és collonut»

El cantant de Jarabe de Palo es troba immers en plena gira presentant el seu darrer treball ’50 palos’
El cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés, durant el CanetRock 2017 | Joaquim Domingo - CatalunyaDiari.com

 

Pau Donés, el cantant de Jarabe de Palo, està en plena gira del seu darrer treball ’50 palos’. I és que actualment el compositor de ‘La Flaca’ se sent com mai, després d’haver estat apartat durant un temps dels escenaris a causa de la seva malaltia, un patiment que va decidir aprofitar per mostrar una altra cara del càncer i desestigmatitzar una afecció que s'acostuma a relacionar directament amb la mort.

 

Fa mesos que Donés va trepitjar per primer cop un escenari amb la seva banda —després d’una gira íntima de concerts en format reduït—, al CanetRock 2017, trobant-se un públic totalment entregat que fins i tot s'ha emocionat durant algunes cançons. Els seus concerts s'han convertit en una teràpia per al cantant, que l'ha ajudat, i ha fet que la seva malaltia sigui una mica més suportable.

 

Pau Donés també ha mostrat el seu optimisme i el seu vitalisme mentre explicava que mai no s’havia «barallat amb el càncer», sinó que «convivia amb ell». Ara celebra que per fi s’ha curat, però recorda que segueix sent un malalt més d’aquest tipus de malaltia: «Els malalts de càncer o tenim tumors o no en tenim. Jo ara no en tinc». Encara que estigui recuperat, el càncer l’acompanyarà tota la vida.

 

El cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés, durant el CanetRock 2017 | Joaquim Domingo - CatalunyaDiari.com

 

Optimisme i futur (personal i professional)

L'autor de hits tan coneguts com 'El lado oscuro', 'Depende' o 'Bonito', ha parlat sobre el passat, present i futur en una entrevista pel suplement 'XL Semanal'. Donés destaca del passat el naixement de la seva filla l'any 2003: «Això va ser una gran revelació per a mi».

El cantant de Jarabe de Palo sobre el present afirma que el món està molt millor que vint anys enrere, sobretot a Llatinoamèrica. També diu que ara «som més europeus», i estem «més integrats al món», però denuncia la «corrupció».

 

El cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés, durant el CanetRock 2017 | Joaquim Domingo - CatalunyaDiari.comDonés veu amb molt d'optimisme el futur. Desitja que la seva filla —de 13 anys—, pugui veure un món molt millor que l'actual: «Espero que les noves generacions rebin una educació en positiu, i siguin capaces de pensar en la col•lectivitat d'ajudar-se mútuament». Afegeix que, «els polítics solucionin els problemes», perquè «per això els votem».

Actualment tots els seus esforços van destinats a la gira de concerts. Aquest desembre té previst publicar l'antologia 'Jarabe de Palo 20 años'. El 2018 té previst fer una aturada, tot i que la banda té un grapat de propostes, així que és probable que la gira s'allargui una bona temporada.
De cara el futur, Pau Donés diu que ni ell mateix ho sap, «no hi ha plans». Afirma que, «viure sense plans és collonut». Argumenta que, «fa molt temps que visc amb pocs plans, i ara més que mai».

 

El cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés, durant el CanetRock 2017 | Joaquim Domingo - CatalunyaDiari.com

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris