Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Pau Gasol i Marc Gasol comparteixen la seva opinió criticant la intervenció espanyola a Catalunya

Els jugadors han manifestat la seva repulsa en les xarxes socials

 

 

  

Després d'una jornada intensiva de votacions carregades de polèmica, l'1-O, dia en el qual se celebrava el referèndum, ha acabat. Mentre els responsables s'encarreguen de l'escrutini dels vots, moltes celebritats han volgut aprofitar per donar la seva opinió sobre el succeït. En els seus comentaris no només es comenta el fenomen en si, el moviment polític i social, sinó també l'actuació exemplar de la ciutadania en contraposició amb les decisions del govern espanyol que han portat a una dura intervenció policial. En la jornada d'avui s'han vist càrregues policials, cops i abusos que han indignat a persones tant de dins com de fora de Catalunya. I precisament sobre aquest tema han volgut opinar algunes persones de renom. Els germans Gasol, Pau i Marc, fenòmens del basquetbol, han volgut expressar-se a través de les xarxes socials, on qüestionaven les decisions preses pel govern espanyol. Així, Pau deia: «A això hem hagut d'arribar? Era la violència necessària?». El seu germà, Marc, comentava el següent: «Sentit comú i humanitat per sobre de tot. No es pot ser tractat amb violència per voler manifestar una voluntat pacíficament».

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris