Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La decisió dels lletrats del Congrés avala la suspensió dels presos

Paula Echevarría serà la nova protagonista de la sèrie de Telecinco 'Los Nuestros'

L'actriu també començarà pròximament amb el rodatge de 'Ola de crímenes' de Gracia Querejeta
Paula Echevarría | Cedida

 

Després de conèixer el fitxatge de Paula Echevarría per Mediaset, la cadena ha anunciat a través d'un comunicat recollit per 'Vertele' quins seran els projectes en els quals treballarà l'actriu. Segons han informat, l'asturiana es convertirà en una de les protagonistes de la sèrie 'Los Nuestros', que pròximament començarà amb la seva segona temporada dos anys després de l'emissió de la primera. A més, formarà part de l'elenc de la pel·lícula 'Ola de crímenes', el nou film de Gracia Querejeta que segons havia informat el seu representant començarà amb el rodatge pròximament. D'aquesta manera, a pesar que recentment es va conèixer que el rodatge de la tercera part de 'El crack' de José Luis Garci s'havia cancel·lat per falta de pressupost, la nova temporada arriba carregada de noves oportunitats i projectes per Echevarría. «Afronto aquesta nova etapa de la meva carrera amb molta il·lusió i moltes ganes. Per a mi és tot un privilegi que un grup com Mediaset Espanya compti amb mi per a projectes que em permetran explorar nous registres com a actriu i en els quals estaré envoltada de grans professionals», ha explicat la intèrpret en el comunicat.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris