rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Paula Echevarría comparteix una fotografia on apareix fent-li un petó en la boca a la seva filla

Lolita també ho va fer amb la seva filla, Elena Furiase, suscitant una gran polèmica

 

 

Com informa 'La Vanguardia', molts famosos semblen haver iniciat una nova i controvertida moda amb els seus fills. Es tracta de compartir a les seves xarxes socials instantànies en les quals apareixen fent-los un petó als llavis. Les fotos que pretenen transmetre l'amor i tendresa paternofilial han creat crítiques dividides: d'una banda estan els que ho entenen com alguna cosa natural, mentre que uns altres ho veuen com alguna cosa repugnant i de mal gust. Moltes celebritats internacionals, com Luis Fonsi, David Beckham i Jennifer Lopez ho han fet, i la veritat és que no han deixat indiferent a ningú. No obstant això, en aquesta ocasió qui ha sorprès fent-ho ha estat una personalitat espanyola, Paula Echevarría, qui imitant la controvertida fotografia de Lolita i la seva filla Elena Furiase, ha compartit una instantània amb la seva filla Daniella.

La fotografia l'ha compartit amb motiu del 40 aniversari de l'actriu i de seguida ha polaritzat els seus fans. Entre els comentaris que han deixat diversos usuaris, n'hi havia alguns com: «no m'agraden gens els petons a la boca als fills», «per un petó semblant, a Lolita li han plogut les crítiques», «a mi tampoc m'agrada, és més, em sembla una marranada», entre d'altres. També n'hi ha hagut de positius, on es deien coses com: «aquest petó és tan real que només s'ha de veure com la seva mare presumeix de la seva filla i del petó que li fa», «que tendra, la foto» o «quina foto més bonica. Com es pot estimar tant a un fill!».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris