rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Paula Echevarría gaudeix del Nadal vestida de Primark

L'actriu espanyola va posar-se un jersei de color vermell amb dibuixos de nadalencs
Paula Echevarría a París | Cedida

 

Els famosos estan aprofitant per desitjar les bones festes de Nadal a tots els seus seguidors mitjançant les xarxes socials. Paula Echevarría s'ha volgut afegir a la tendència i ha compartit una fotografia on apareix amb la roba i accessoris més nadalencs possibles, felicitats així les dates en què ens trobem als més de 70.000 fans que l'acompanyen.

 

La sorpresa ha estat en com ha realitzat la dedicatòria. L'actriu s'ha volgut allunyar de la fama i el glamur que l'acompanya, publicant una instantània on apareix amb un jersei de Primark, el qual és del clàssic color vermell de Nadal i hi té el dibuix d'un gos, de raça pug, amb les banyes d'un ren. També hi ha imprès uns flocs de neu i porta unes ulleres amb la forma d'uns follets.

 

El look més natural

D'aquesta manera, Paula Echevarría s'ha allunyat de la tendència d'altres personatges famosos i d'imatge pública, que han compartit dedicatòries nadalenques d'una manera més glamurosa. Els elegants vestits i els sopars de gala han eclipsat la majoria de xarxes socials, però l'actriu ha volgut aparèixer amb una imatge més natural.

 

De fet, l'anècdota sorprèn encara més quan s'investiga el preu que li pot haver costat la seva indumentària. En la imatge, es nota que les ulleres i la diadema que porta són de baix cost, mentre que a qualsevol establiment de Primark podrem trobar el jersei nadalenc, el qual està valorat en 18 euros. En total, entre 25 i 30 euros és el que li ha degut costar a Paula Echaverría vestir-se pel sopar de Nadal.

 

El jersei de Primark que ha vestit Paula Echevarría | primark

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris