rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Paz Padilla abandona el plató de 'Sálvame' per una forta discussió amb Mila Ximénez

La col·laboradora va acusar la gaditana de fer preguntes incòmodes a Terelu Campos, perquè no li cau bé
Mila Ximénez y Paz Padilla discutint en 'Sálvame' | Telecinco

 

Paz Padilla i Mila Ximénez han protagonitzat aquest dilluns una forta discussió en 'Sálvame' que ha acabat amb la presentadora molt enfadada, abandonant el plató. Tot va començar quan Terelu Campos va intervenir en el programa telefònicament per desmentir que la seva mare, María Teresa, l'hagués «enxufat» en alguna cadena de televisió i retreure a la presentadora gaditana que hagués llançat la pregunta sobre si la seva mare exigia en els contractes que Terelu anés «en el paquet». «Només he fet una pregunta que s'ha fet moltes vegades. Que et molesti una pregunta ho puc entendre, però no podem deixar de fer preguntes perquè siguin incòmodes», li responia Paz.

«El tema no és la pregunta, és el to. A tu Terelu no et cau especialment bé, se't nota un munt», li retreia Mila Ximénez. «Que fort! Que infanticida! Em sembla molt fort que digui això, perquè jo a Terelu l'única cosa que he fet ha estat sempre fer-li costat», va respondre Paz, molt sorpresa pel que acabava de dir-li Mila. «Tinc 48 anys, sé perfectament qui em cau bé i qui em cau malament, i si a mi no em caigués bé, ho diria», continuava defensant-se la presentadora, abans de sentenciar: «Mira, tia, pregunta'm si m'agrades tu: doncs no. Sóc una tia súper franca».

 

Cada vegada més alterada, Paz va acabar llevant-se el micròfon i marxant del plató: «No puc. S'ha acabat. Marxo, t'ho juro. Sóc la presentadora, he de fer les preguntes i hi ha preguntes que són molt incòmodes però que no me les porto al terreny personal», sentenciava mentre discutia amb els membres de l'equip, que van intentar tranquil·litzar-la. Davant la situació, Kiko Hernández no va dubtar a reaccionar i va córrer a ocupar el lloc de la gaditana. Una estona més tard, la presentadora va tornar i va continuar conduint el programa.

 

Paz Padilla abandona el plató de 'Sálvame' | Telecinco

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris