rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Paz Padilla vacil·la un treballador de McDonald's: «Vull un CD!»

La presentadora gaditana va fer broma amb el treballador quan va anar a fer una comanda amb la seva filla

 

Si per alguna cosa es coneix Paz Padilla és pel seu peculiar sentit de l'humor, una faceta que sembla que està molt present a la vida quotidiana de la presentadora de 'Sálvame Deluxe', que no es talla a l'hora de fer broma amb algunes persones. «Li encanta bromejar amb qui té al davant: sempre que venim o quan truca algú, sempre el vacil·la», explicava la seva filla Anna a través del seu compte d'Instagram mentre compartia un d'aquests moments. I és que aquest diumenge mare i filla van anar a comprar unes hamburgueses al McDonald's, i la gaditana va aprofitar l'ocasió per riure una mica. «Mira, que et demanaré una cosa. Un CD!», li deia a l'empleat per l'altaveu. «No, mare, una CBO!», li contestava la seva filla rient, mentre Paz seguia a la seva amb l'empleat: «Patates del 'Sálvame Deluxe' i una hamburguesa 'whoopers' amb formatge». «Això no és aquí, aquí tenim quart de lliura...», li contestava el cambrer. Mentre esperaven per recollir la comanda, la presentadora va aprofitar per explicar algunes de les bromes que ha fet quan ha rebut una trucada comercial. «Un dia van trucar preguntant pel gerent de l'empresa. 'Ui! Al gerent l'han enxampat amb quatre prostitutes consumint ratlles de coca!'», explicava, mentre que la seva filla i les seves amigues no paraven de riure. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris