rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Paz Padilla comparteix una fotografia amb un nou look amb el pèl afro

Entre les opinions dels seus seguidors hi ha els que pensen que li queda molt bé o els que pensen que «ha sofert una mutació»

 

Paz Padilla ha sorprès a tothom aquest dissabte amb una fotografia que ha compartit a Instagram mostrant que feliç estava pel retorn a casa de la seva gossa, que havia estat uns dies malalta al veterinari. «El meu bebè és a casa», escrivia la col·laboradora de 'Sálvame' al costat de la imatge en la qual apareix besant a la seva mascota. No obstant això, el que més ha cridat l'atenció dels seus seguidors és el pentinat de la humorista, que lluïa uns rínxols afro gens habituals en ella. Entre les opinions dels seus seguidors hi ha hagut molta disparitat, des dels que s'han mostrat encantats i li han dit que està molt guapa fins als que no els hi ha agradat gens i pensen que «ha sofert una mutació».

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris