Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

Inés Arrimadas es presentarà per Barcelona el 28-A

Paz Padilla revela a la tornada de les seves vacances que va visitar Xina

La presentadora no va voler revelar cap detall de la seva destinació perquè volia gaudir i relaxar-se al 100% amb la seva família

 

Abans que Paz Padilla es prengués unes merescudes vacances després de tot l'any treballant, la presentadora va deixar molt clar que no volia dir el destí del seu viatge. Va arribar a prohibir a tots els seus familiars i amics que revelessin qualsevol detall que fes conèixer el lloc, i fins i tot va privar a la seva filla, Anna Ferrer, que publiqués fotografies del viatge fins que tornessin a Espanya. Finalment, a través de diverses instantànies en les xarxes socials, Padilla ha revelat el seu secret millor guardat, el seu gran viatge a la Xina. «Ja estic de tornada! Per fi he tingut vacances després de molts anys. Ha estat molt emocionant, he descobert llocs meravellosos com aquest. Us aniré pujant fotos del meu recorregut per la Xina», ha escrit la presentadora.

 

Paz ha publicat a Instagram fotos mostrant els espectaculars paisatges del país asiàtic. Fins i tot ha visitat la gran muralla Xina, lloc on reconeix que es va emocionar. La seva filla Anna, que tenia prohibit pujar fotos a les seves xarxes socials, també ha començat a publicar instantànies d'aquest viatge secret.