rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Paz Padilla revela a la tornada de les seves vacances que va visitar Xina

La presentadora no va voler revelar cap detall de la seva destinació perquè volia gaudir i relaxar-se al 100% amb la seva família

 

Abans que Paz Padilla es prengués unes merescudes vacances després de tot l'any treballant, la presentadora va deixar molt clar que no volia dir el destí del seu viatge. Va arribar a prohibir a tots els seus familiars i amics que revelessin qualsevol detall que fes conèixer el lloc, i fins i tot va privar a la seva filla, Anna Ferrer, que publiqués fotografies del viatge fins que tornessin a Espanya. Finalment, a través de diverses instantànies en les xarxes socials, Padilla ha revelat el seu secret millor guardat, el seu gran viatge a la Xina. «Ja estic de tornada! Per fi he tingut vacances després de molts anys. Ha estat molt emocionant, he descobert llocs meravellosos com aquest. Us aniré pujant fotos del meu recorregut per la Xina», ha escrit la presentadora.

 

Paz ha publicat a Instagram fotos mostrant els espectaculars paisatges del país asiàtic. Fins i tot ha visitat la gran muralla Xina, lloc on reconeix que es va emocionar. La seva filla Anna, que tenia prohibit pujar fotos a les seves xarxes socials, també ha començat a publicar instantànies d'aquest viatge secret.

 

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris