rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Peñafiel revela els secrets de Letícia que tothom amaga

El cronista s'ha indignat amb la premsa per ometre detalls molt importants
Letícia Ortiz Rocasolano, quan treballava a TVE. | Cedida

 

Jaime Peñafiel ha tornat a deixar sense paraules a la casa reial amb la seva última col·laboració a 'LOC'. El cronista ha carregat durament contra la premsa per no dir tota la veritat sobre la reina Letícia en les biografies que es van publicar pel seu aniversari. Peñafiel ha dit que «com Letícia no és Jesucrist, de la vida només es coneix a partir dels 30 anys, ha sorprès que, entre tanta imatge i text glamurós, s'hagin ocultat esdeveniments molt importants succeïts abans del 22 de maig de 2004, data del seu casament. Com si el fet d'ocultar l'opinió pública fes que no hagués ocorregut».

Jaime ha lamentat que «ignorar, com s'ha ignorat, que Letícia es va casar amb 26 anys a la localitat extremenya d'Almendralejo amb el seu professor de Literatura, Alfonso Guerrero, de 36, el 7 d'agost de 1998, en una cerimònia civil oficiada per l'alcalde del poble, Manuel Jesús Marín, del Partit Popular, i que el seu matrimoni només va durar un any, és falsejar, per omissió, la biografia. És com si jo pretengués ocultar el meu anterior matrimoni». També ha criticat que «tampoc s'ha abordat en cap article la seva estada a la ciutat mexicana de Guadalajara. Ni la seva època en la qual va treballar de cigarrera per guanyar-se uns pesos, promocionant pels carrers una determinada marca de tabac, com hostessa de blanc i vermell, els colors dels paquets».

 

Malgrat tot, l'error més greu per Peñafiel és «amagar el nom de David Tejera, el periodista de CNN Plus, amb el qual projectava casar-se quan va aparèixer a la seva vida el príncep Felip, és falsejar una vegada més el recorregut per la seva vida amb motiu de l'aniversari», encara que també afegeix que és molt dur que s'oblidin «de la mort de la seva estimada germana Érika, la tragèdia més gran de la seva vida». Peñafiel sentència el seu article dient que «el divorci dels seus pares també va ser un dur tràngol. I això que Jesús Ortiz va esperar que la seva filla Letícia es casés amb Guerrero per anunciar la separació amb Paloma Rocasolano, la seva esposa. Segons David, el cosí, 'Telma i Letícia es van llançar sobre el seu pare quan va anunciar que volia el divorci', el que demostra el trauma que va produir en ella. Com els passa a molts fills».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris