Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Pep Guardiola asegura que «és un dia trist per a Catalunya, Europa i el món»

En aquest sentit, ha apuntat al PP, però també a Cs i PSOE

L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha assegurat aquest dissabte que «La veu del poble és més forta que qualsevol llei» en referència a l'aplicació de l'article 155 per part del govern espanyol. Després del partit contra el Burnley, l'entrenador català ha assegurat que avui «és un dia trist per a Catalunya, Europa i el món». Ha criticat que una cosa així passi en ple segle XXI ja que «el que volíem era deixar escoltar el poble i ni això ens han deixat fer». En aquest sentit, ha apuntat al PP, però també a Cs i PSOE. L'exentrenador blaugrana ha assegurat que la demanda de la societat és més important que les lleis, i fins i tot que la Constitució, segons ha recollit El Nacional.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris